Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Leidsch Juridisch Genootschap met dr. H. Kranenborg

  • dr. H. Kranenborg
Datum
woensdag 22 juni 2016
Tijd
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Zaal
B.041

Op woensdag 22 juni 2016 wordt de lezing van het Leidsch Juridisch Genootschap gehouden door dr. H. Kranenborg, lid van de Juridische Dienst van de Europese Commissie (Institutions Team). Daarnaast is de heer Kranenborg wetenschappelijk medewerker verbonden aan de Katholieke Universiteit Leuven.

Onderwerp: "De Europese Unie zet in op een betere bescherming van persoonsgegevens zowel binnen als buiten Europa door middel van gemoderniseerde gegevensbeschermingsregels. Tegelijk intensiveert de Europese Unie op vele terreinen de verzameling en uitwisseling van persoonsgegevens. Welke kant gaat het nu op met gegevensbescherming?”

Meld je aan door te mailen naar mw. mr. J.M.D. Bharos.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.