Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Nieuwe serie Research Seminars

  • Professor Nuno Garoupa
Datum
maandag 20 juni 2016
Tijd
Locatie
Stichthage
Koningin Julianaplein 10 (13e verdieping)
2595 AA Den Haag
Zaal
Lange Voorhout

De onderzoeksgroep Diplomacy and Global Affairs (DGA) van het Institute of Security and Global Affairs (ISGA) introduceert een nieuwe seminarserie. De DGA-seminars zijn tweewekelijkse bijeenkomsten over onderwerpen gerelateerd aan diplomatie, global affairs en politiek economie in de brede zin. Het introductieseminar vindt plaats op 20 juni. Professor Nuno Garoupa (Texas A&M University) spreekt dan over 'Judicial Reputation: A Comparative Theory'.

Meer informatie over deze serie kunt u vinden op de English pagina.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.