Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Open minded juni: 'The right to real time'

Datum
donderdag 30 juni 2016
Tijd
Serie
eLaw open minded series
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Zaal
B3.30

De realiteit waarin wij leven e-volueert door een synergie van mens en technologie. De spelers zijn slim, zowel organisch en inorganisch en acteren en werken samen in een audivisuele infosphere. We zijn getuigen van de digitale kolonisatie van ons leven. Overwegende dat real-time technologi├źn ook mogelijke gevaren voor fundamentele rechten en vrijheden met zich meebrengen moeten we ons bewust zijn van de temporele relevantie van de informatie revolutie. Met het veel bediscussieerde recht tot internettoegang komt het recht op real time wellicht ook in zicht.

Graag registreren via email aan e.e.m.m.de.mul@law.leidenuniv.nl. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.