Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Bill Eggers bezoekt Faculteit Governance and Global Affairs

  • Bill Eggers
Datum
woensdag 1 juni 2016
Tijd
Locatie
Schouwburgstraat
Schouwburgstraat 2
2511 VA Den Haag
Zaal
Living Lab

Tijdens een driedaags bezoek aan Nederland komt Bill Eggers langs op de Faculteit Governance and Global Affairs. Eggers is al Public Sector Research Director bij Deloitte een vooraanstaande autoriteit op het gebied van publieke sectorhervoring. Ook is hij columnist en schrijver van boeken, waaronder 'Governing by Network' samen met Stephen Goldschmidt.

Het bezoek van Eggers wordt door de studenten van het Honours Programma Expertise in Practice aangegrepen om de resultaten te presenteren van hun trendanalyse en toekomstverkenning voor Den Haag in 2030. Zij hebben hierbij ondersteuning gehad van Deloitte. Ook geeft het Centre for Innovation een presentatie over The Hague Innovation Hub.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.