Afscheidscollege

Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Lorentzzaal

Op donderdagmiddag 30 juni vindt een symposium plaats ter ere van het afscheid van Rick Lawson, decaan van onze faculteit. Het symposium staat in het teken van "Internationalisering ten tijde van het decanaat van Prof. Lawson en de toekomst". Tijdens het symposium zal de voertaal Engels zijn. Na het symposium is er tijdens de receptie gelegenheid om Rick zelf te bedanken.

Het symposium staat in het teken van de internationalisering die steeds belangrijker wordt in de academie. Middels een keynote speech en een aantal korte pitches zullen academici, studenten en prominenten hun licht laten schijnen op deze thematiek.

Programma:

14:30 Opening en terugblik van Prof. dr. Larissa van den Herik.
14:45 Keynote speech.
15:15 In Leiden ontdek je de Wereld: een paar wetenschappers en studenten zullen aan de hand van hun eigen ervaringen een beeld schetsen van de faculteit in een internationaliserende maatschappij.
15:45 Presentatie van het cadeau.
16:15 Terugkomst bij Publieksrecht; welkomstwoord door Prof. dr. Wim Voermans.
16:30 Openingsreceptie door Prof. dr. Larissa van den Herik

Wilt u zich gaarne via dean@law.leidenuniv.nl aan melden i.v.m. de zaal capaciteit.