Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit

Jonge Alumni Netwerk - Workshop Onderhandelen

Datum
donderdag 12 mei 2016
Tijd
Locatie
Faculty Club
Rapenburg 73
Leiden

Workshop OnderhandelenHoe neem je vol vertrouwen plaats aan de onderhandelingstafel en zorg je op een prettige manier dat je krijgt wat jij wilt, maar dat ook de ander het gesprek met een goed gevoel verlaat? Meld je aan voor de Workshop Onderhandelen van het Jonge Alumni Netwerk op donderdag 12 mei en leer hoe je van een onderhandeling een win-winsituatie maakt. 

Tijdens de workshop krijg je niet alleen meer inzicht in de verschillende typen onderhandelingen en de rol die gedragsbe├»nvloeding hierbij speelt. Je gaat ook zelf aan de slag met onderhandelen om de vaardigheden die je leert direct toe te passen.

Deze workshop is toegankelijk voor alle jonge alumni (t/m 35 jaar) van de Universiteit Leiden.

Meer informatie en aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.