Universiteit Leiden

nl en

Debat

VPRO Tegenlicht Meet Up The Hague SMART CITIES

Datum
donderdag 12 mei 2016
Tijd
Locatie
Stichting Het Nutshuis
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag

Dit is een gratis evenement georganiseerd door VPRO tegenlicht over slimme steden. De avond zal verschillende vraagstukken behandelen zoals: Wat is een slimme stad? Hoe kunnen wij bijdragen aan het slimmer en duurzamker maken van onze steden? Dr. Sarah Giest van het Instituut Bestuurskunde zal fungeren als panellid bij dit evenement samen met Robin Doorsman (ICT Manager, Lelie Care Group, Rotterdam) en Erik Schotte (Architect and Partner, LIAG, The Hague).

Aanvullende informatie en registratie.

Het WSF Team kijkt er naar uit om u op de 12e te verwelkomen.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.