Lezing

Research Seminars Serie FGGA: Agencification of the European Union administration: Connecting the dots

• Morten Egeberg
  • Jarle Trondal
26 mei 2016
Schouwburgstraat
Schouwburgstraat 2
2511 VA The Hague
Living Lab

Derde seminar in een nieuwe serie research seminars bij de Faculteit Governance and Global Affairs (FGGA). Het FGGA Research Seminar zal een forum zijn voor de presentatie van en discussie over actueel hooggekwalificeerd onderzoek naar onderwerpen waar de faculteit zich mee bezig houdt, inclusief governance op wereld-, Europees, nationaal en subnationaal niveau; public management, public policy and political economy; crisis, conflict and security; en development, sustainability and public health. Doel van het seminar is het stimuleren van academische discussie en samenwerking op de faculteit en tussen de faculteit en toonaangevende academici en academische instituten in het werkveld. Op het seminar zullen zowel externe sprekers als onderzoekers van onze eigen faculteit optreden.

Voor meer informatie over de serie seminars kunt u contact opnemen met Johan ChristensenJoris van der Voet of David Ehrhardt.

Om een seminar bij te wonen is het niet nodig verbonden te zijn met de Universiteit Leiden te of u te registreren. We hopen u allen te zien op de seminars!

Meer informatie over deze bijeenkomst is te lezen op de Engelse pagina.