Kunst en Cultuur

Pieterskerkstraat 1
2311 SV Leiden

Tentamenprogramma |PM-concert 26 mei 2016

Op donderdag 26 mei presenteren PM-studenten muziek uit hun tentamenprogramma’s. Daaraan hebben zij met hun docenten van het Koninklijk Conservatorium intensief gewerkt.
Maar omdat muziek niet gecomponeerd is voor tentamens met commissies maar voor uitvoeringen met publiek bent u van harte uitgenodigd om naar de Toccata uit de zesde Partita van Johann Sebastian Bach, Schuberts Impromptu No.2 en het tweede Scherzo van Frédéric Chopin te komen luisteren. Ook zal het Allegro maestoso uit het negende vioolconcert van Charles-Auguste de Bériot worden uitgevoerd.

De uitvoerenden zijn studenten van de Universiteit Leiden die een minor aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag volgen. Studenten die een passie hebben voor zowel kunst als wetenschap

Van harte welkom!

Concert Practicum Musicae
Donderdag 26 mei 2016, 17.00 uur-18.00 uur