Open sportweek

23 mei 2016 - 29 mei 2016

Van 23 tot 29 mei krijgt iedereen gratis toegang tot het Universitair Sportcentrum (USC) aan de Einsteinweg 6 tijdens de Open Sportweek. Ook de PlexFit in het centrum van Leiden zal deze week vrij toegankelijk zijn. Werk aan je conditie tijdens de groepslessen, probeer onze tennisbannen of neem een kijkje in de fitnessruimte.

Kijk in het sportrooster waar en wanneer jouw lessen plaatsvinden. Tijdens de Open Sportweek kan je niet alleen gratis sporten: je kunt ook genieten van een Aerial Acrobatics voorstelling en een zomerabonnement aanschaffen met korting!

Kijk voor meer informatie over de Open Sportweek op de website van het USC en schrijf je in bij de balie van het Universitair Sportcentrum of online.

Zomerabonnement

Het zomerabonnement is geldig van 23 mei tot en met 31 augustus 2016. De kosten bedragen €47,50 en geldt voor iedereen.