Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Dag van de Antropologie 2016: Understanding migrations

Datum
vrijdag 20 mei 2016
Tijd
Locatie
Universiteit voor Humanistiek
Kromme Nieuwegracht 29
3512 HD Utrecht

Vrijdag 20 mei is de Dag van de Antropologie 2016. Met het thema 'Understanding migrations: hospitality, home and belonging’ organiseert de Antropologen Beroepsverenigign ABv samen met het LOVA (de Nederlandse vereniging voor gender studies en feministische antropologie) een interactief dagcongres. Diverse sprekers (waaronder Metje Postma en Mark Westmoreland) gaan in parallelsessies en workshops vanuit antropologisch perspectief in op de hedendaagse vraagstukken met betrekking tot migratie en vluchtelingen.

De dag is grotendeels in het Engels. 

Zie voor meer informatie de ABv website.

 

ABv - Dag van de Antropologie 2016

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.