Universiteit Leiden

nl en

Cursus

Cursus TED-waardig presenteren

Datum
donderdag 12 mei 2016 - donderdag 23 juni 2016
Locatie
Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden
Zaal
Studio 2.34

Een TED-waardige presentatie is een korte en krachtige toespraak waarmee je je publiek boeit met een inspirerende en heldere boodschap. In deze cursus krijg je de instrumenten en oefenruimte aangeboden van zowel de €˜kunst€™ als de €˜taal€™ van het presenteren. De cursus bestaat uit zeven bijeenkomsten. Als cursist werk je concreet toe naar een eindpresentatie op een '€˜symposium'€™ (mini-TEDachtige conferentie) in de laatste les. Start 12 mei bij het Leids Academisch Kunstcentrum. Studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden krijgen korting!

Meer informatie en inschrijven

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.