Universiteit Leiden

nl en

Studievoorlichting

Voorlichtingsavond Criminologie

Datum
dinsdag 4 april 2017
Tijd
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Zaal
A0.51

Interesse in een criminologie master? Kom dan op 4 april naar de voorlichtingsavond! Tijdens deze avond laten we je kort kennismaken met de drie criminologie masters in Leiden: Forensische Criminologie, Veiligheidsbeleid & Rechtshandhaving en Criminal Justice. Je leert meer over het curriculum, de aansluiting op de bachelor en het arbeidsmarkperspectief. Met behulp van een casus krijg je meer gevoel bij de inhoud van de masters. Tot slot is er gelegenheid om je vragen over de masters te stellen aan docenten én alumni van de opleiding.

Vul nu het aanmeldingsformulier in!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.