'How to write an excellent research proposal' 1.1

8 april 2016

Het is essentieel voor onderzoekers om onafhankelijk onderzoeksfinanciering binnen te halen om hun carrière te laten groeien. Deze cursus biedt de kans en de handvatten om te oefenen met het schrijven of verbeteren van je eigen onderzoeksaanvraag voor een individuele subsidie. Het is mogelijk on aan een voorstel te werken dat je van plan bent om in te dienen (Rubicon, Veni of Marie Curie fellowship).

Doelgroep: (junior) onderzoekers in dienst van de Universiteit Leiden die van plan zijn om een onderzoeksaanvraag voor een individule subsidie in te dienen, en nog geen ervaring hebben het aanvragen schrijven. Ook open voor PhD's (van Universiteit Leiden of Leiden Universitair Medisch Centrum) in het laatste jaar van hun promotieonderzoek. Het hebben van een onderzoeksidee om aan te werken is een voorwaarde voor het meedoen aan de cursus.

De cursus bestaat uit twee sessies: 8 april en 29 april.

Meer informatie en inschrijfdetails: http://phd.leiden.edu/current/generic/research/writing-an-excellent-research-grant-proposal.html

Deze cursus is aangeboden door Universiteit Leiden HRM opleidingen.