TechTalk

BioPartner Centre, gebouw 1
J.H. Oortweg 21
2333 CH Leiden

Leidse onderzoekers kennen een lange traditie van samenwerken met lokale of Nederlandse bedrijven. Dit uit zich in een breed spectrum van verbindingen, van informele connecties, studentenplaatsen en bilaterale R&D-samenwerkingen tot uitgebreide consortiaregelingen met complexe publiek/private financiering.

Luris, het knowledge exchange office van de Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum, ondersteunt het uitbreiden van deze relaties en onderzoekt hoe dergelijke verbindingen tot stand komen of kunnen worden verstevigd. Een initiatief op dit gebied is het TechTalk-programma. TechTalks zijn gericht op het samenbrengen van de onderzoeksgemeenschap, of het nu academici zijn of werkzaam in het bedrijfsleven.

Samen met Stichting Leiden Bio Science Park Foundation, Centre of Expertise Genomics in Leiden Generade, Centrum Bioscience en Diagnostiek (CBD) van de Hogeschool Leiden Sciences Leiden en Boerhaave Nascholing nodigen we u uit om de TechTalk Bug Off! bij te wonen. Het programma is hier te bekijken.

Registreren kan via