Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Symposium: De Erfenis van de Eerste Wereldoorlog

Datum
dinsdag 19 april 2016
Tijd
Locatie
Galerie Café De Leidse Lente
Haagweg 4
2311 AA Leiden

Op 19 april organiseert de HSVL, de studievereniging van Geschiedenis, samen met de LKV, de studievereniging van Kunstgeschiedenis, een symposium over de erfenis van de Eerste Wereldoorlog. Dit symposium is open voor iedereen, ook voor niet-leden en niet-studenten. Elk van de drie sprekers concentreert zich gedurende drie kwartier op een aspect van deze erfenis, uiteenlopend van de politieke en culturele gevolgen tot de invloed van de oorlog op de kunst. 

Het symposium vindt plaats in café De Leidse Lente, aan de Haagweg. Na afloop is er een borrel in de benedenzaal. Toegang tot het symposium is gratis. Op de avond zelf inlopen is ook mogelijk, maar reserveren wordt aangeraden. Dit is mogelijk door te mailen naar de organisatie van het symposium.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.