Universiteit Leiden

nl en

Studievoorlichting

Proefstuderen

Datum
woensdag 13 april 2016 - zaterdag 16 april 2016

Verdiep je verder in de opleiding van jouw interesse

Wil je écht ervaren hoe het is om een bepaalde studie te volgen? Kom dan Proefstuderen! Dan neem je tijdens een dag(deel) op de locatie van de opleiding actief deel aan het onderwijsprogramma. Je volgt hoor- of werkcolleges, doet mee aan practica en maakt kennis met studenten en docenten. Zo ervaar je de verschillende werkvormen die kenmerkend zijn voor die opleiding en krijg je een realistisch beeld van studeren.

Programma

Elke opleiding heeft een eigen invulling van deze activiteit. Dat betekent dat het programma per opleiding er anders uitziet. Bij sommige opleidingen wordt van tevoren gevraagd huiswerk te maken of om je op een andere manier voor te bereiden.

Meer informatie en aanmelden

Zie voor meer informatie de website van Studeren in Leiden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.