Universiteit Leiden

nl en

Festival

Prijsuitreiking Fotowedstrijd Antropologie Street Life

Datum
donderdag 28 april 2016
Tijd
Locatie
Pieter de la Court
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden
Zaal
Centrale hal

Ben jij een geboren straatfotograaf? Of juist helemaal niet, maar heb je wel een briljante foto die het dagelijks leven op straat verbeeldt? Doe dan mee aan de ‘Street Life’ fotowedstrijd en stuur vóór 20 april je foto in. 

Info & spelregels: Fotowedstrijd Antropologie 2016 - Street Life

Op donderdag 28 april om 17:00u vindt de feestelijke prijsuitreiking plaats in de centrale hal van de FSW. Voordat de winnaars bekend worden gemaakt en de foto's van de fototentoonstelling worden onthuld, geeft professioneel fotorgraaf en stadsantropoloog Merlijn Michon een 'keynote speech' over visuele antropologie en straatfotografie in de praktijk. Zet 'm alvast in je agenda! 

En meld je aan bij het Facebook Event: Street Life.

Fotowedstrijd Antropologie 2016 - Street Life

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.