Kunst en Cultuur

Lokhorstkerk
Pieterskerkstraat 1
2311 SV Leiden

Het aanstaande PM-concert op donderdag 28 april lijkt op een muzikale bonbon: Muziek van Mozart wordt in het programma omgeven door composities uit de 19de eeuw van onder andere Schubert, Brahms, Reger en Debussy. Maar ook Rêve d’enfant van Eugène Ysaÿe voor viool en piano het lied Le papillon et la fleur van Gabriel Fauré zal in de Lokhorstkerk ten gehore worden gebracht.

De verbindende factoor van dit concert zal de warme celloklank zijn: Te horen in de Sonate voor fagot en cello KV 292 maar onder ander ook in Prière van Camille Saint-Saëns.

De uitvoerende zijn studenten van de Universiteit Leiden die een minor Koninklijk Conservatorium in Den Haag volgen. Studenten die een passie hebben voor zowel kunst als wetenschap.

Van harte welkom!

Toegang vrij

Uitvoerenden:

Renzo Baasdam, piano
Floor Bakker, cello
Suzanne van Berkum, fagot
Ivo Bles, cello
Oskar Bles, piano
Josefina Koloski, piano
Eva Lagemaat, viool
Lisanne van der Steeg, zang
Patrick Wijnhamer, piano