Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Lezing Mausi Segun 'Attacks on Education in Nigeria'

Datum
woensdag 20 april 2016
Tijd
Locatie
Schouwburgstraat
Schouwburgstraat 2
2511 VA Den Haag
Zaal
Auditorium (A0.06)

Op 20 april is Mausi Segun, onderzoeker van Human Rights Watch Nigeria in Nederland. Zij zal op faculteit Governance and Global Affairs haar nieuwe rapport over Aanvallen op Onderwijs in Noordoost Nigeria presenteren.
Segun heeft veldonderzoeken uitgevoerd in diverse delen van Noord-Nigeria, zij heeft talloze artikelen en berichten geschreven over de cycli van geweld in Nigeria, de humanitaire crisis, de ontvoering van meisjes en vrouwen en de overtredingen begaan door zowel Boko Haram als de Nigeriaanse regering.

Svp aanmelden voor 19 april.

 

Meer informatie over deze lezing kunt u vinden op de Engelse website.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.