Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Human Rights Watch 'Safe Schools Declaration'

  • Leila Zerrougui
  • Jaap Doek
  • Bede Sheppard
  • Kees van Baar
Datum
donderdag 26 mei 2016
Tijd
Locatie
Anna van Buerenplein
Anna van Buerenplein 301
2595 DG Den Haag
Zaal
Auditorium

Het recht op onderwijs gaat ons allemaal aan. Wil je meepraten over veilige scholen in conflictgebieden? Kom dan op 26 mei 2016 naar het #WatchOurSchools Event in Den Haag. Georganiseerd in samenwerking met Human Rights Watch.

Registreer nu!

We hebben de Nederlandse overheid uitgenodigd te presenteren welke stappen ze heeft ondernomen om wereldwijd scholen en universiteiten militair-vrij te maken en aanvallen op scholen te voorkomen. Want het is op 28 en 29 mei precies één jaar nadat Nederland publiekelijk heeft toegezegd de Richtlijnen voor Veilige Scholen te implementeren.

 

Programma
 

16.30 uur    Inloop en registratie
16.45 uur    Start programme
17.45 uur    Q&A
18.15 uur    Receptie
19.00 uur   Einde

Sprekers

 

 

Voertaal van het programma is Engels.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.