Docentenbijeenkomst natuurkunde 20 april 2016

Huygens Laboratorium
Niels Bohrweg 2
2333 CA Leiden

Volgens het inmiddels bekende concept 'het nuttige met het aangename verenigen', zal na het succes van de vorige edities wederom een nieuwe docentenbijeenkomst voor de sectie natuurkunde worden georganiseerd. Naast interessante lezingen en een verzorgde warme maaltijd zal ruimte zijn voor netwerken met collega’s en medewerkers van de Universiteit.

Programma

Het exacte programma en de sprekers en hun onderwerpen zal later bekend gemaakt worden. Met zekerheid kan wel gezegd worden dat u vanaf 16.30 uur met koffie en thee verwelkomd wordt in het Huygens Laboratorium. Van 17 tot 18 uur zal de eerste spreker het spits afbijten, waarna u tijdens de warme maaltijd de tijd heeft dit uitgebreid onderling te bespreken. Vanaf 19.00 uur volgt een afwisselend programma met thema’s op het raakvlak van vwo en wo. Het programma is rond 20.30 uur afgelopen.