Universiteit Leiden

nl en

Workshop

Workshop on web-based collaborating systems for legal professionals

Datum
donderdag 31 maart 2016
Tijd
Zaal
B3.14

Het Centrum voor Ondernemerschap en Innovatie van de rechtenfaculteit organiseert as. donderdag om 16:00 uur haar eerste workshop! In de huidige juridische markt wordt door opkomst van de "legal tech", het gebruik van internet in de juridische dienstverlening, nagedacht over het efficiënter te werk gaan en het verhogen van de productiviteit. Een due diligence wordt bijna alleen nog maar gedaan door software. Ook wordt in de praktijk veel gebruik gemaakt van bepaalde samenwerkingssystemen. Leer meer over deze "applied legal tech" in onze workshop in samenwerking met HighQ, een softwarebedrijf dat deze samenwerkingssystemen en online datarooms bouwt.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.