Verjaardag Einstein 2016

Science Campus
Einsteinweg 55
2333 CC Leiden

Voor natuurkundedocenten en enkele van hun leerlingen uit 5 of 6vwo met een grote interesse in natuurkunde, wordt op 14 maart de verjaardag van Einstein gevierd. Het programma bestaat uit drie lezingen van ieder een half uur, gevolgd door twee bezoekjes van een half uur aan onze onderzoeksgroepen. De middag wordt afgesloten met een indrukwekkende slotpresentatie.

Deze middag is enkel bedoeld voor leerlingen met een buitengewone interesse in de natuurkunde. Cijfers zijn hierbij niet van belang, belangrijker is het gegeven dat de lezingen deze middag ‘op niveau’ zijn, en twee van de vier lezingen in het Engels worden gegeven. Op deze manier krijgen de leerlingen een goede indruk van Natuurkunde aan de universiteit.

Binnenkort wordt het programma hier bekend gemaakt