Migratierecht centraal bij de Thorbecke-uitwisseling

Voldersstraat 3
9000 Gent

Vrijdag 4 maart 2016

De Thorbecke-uitwisseling tussen de universiteiten van Leiden en Gent zal dit jaar het thema Migratierecht behandelen. In alle componenten van de uitwisselingsdag zal dit thema aan bod komen.

Vanuit Leiden zullen onder meer professor Peter Rodrigues en verschillende promovendi deelnemen:

- de heer dr. Mark Klaassen, verbonden aan het Instituut voor Immigratierecht, die zijn proefschrift over gezinshereniging in november 2015 met succes heeft verdedigd;
- de heer drs. Christian Mommers, verbonden aan het Instituut voor Immigratierecht, die als buitenpromovendus werkt aan een dissertatie over vrijwillige terugkeer;
- de heer Patrick van Berlo, LL.M MSc, verbonden aan het Instituut voor Strafrecht & Criminologie, die zijn proefschrift schrijft over de privatisering en outsourcing van immigratiebeheersing.

Iedere medewerker is van harte welkom hieraan deel te nemen

Programma van de dag

De dag zal beginnen met een onthaal om 09.45 uur. Het programma duurt tot 16.30, waarna een receptie zal plaatsvinden.

Deelname kosteloos

Aanmelden kan online en docenten/studenten van Universiteit Leiden kunnen kosteloos deelnemen. Gelieve u uiterlijk 29 februari aan te melden.
Nadere informatie: Congresorganisatie JPAO - Nicole Maat

Uitnodiging Thorbecke-uitwisseling Leiden - Gent