Universiteit Leiden

nl en

Lezing | Research seminar

Consumer finance in the digital age

  • Erin Taylor (Universidade de Lisboa)
Datum
14 maart 2016
Tijd
Bezoekadres
Pieter de la Court Building
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden
Zaal
Faculteitskamer (1.A47)

Dr. Erin Taylor van de Universidade de Lisboa geeft een research seminar over haar onderzoek naar financieel management in het digitale tijdperk. Zie voor meer informatie Consumer finance in the digital age: Practices and aspirations in Hispaniola

Research seminars & workshops 2016

Voor meer informatie over de gehele serie research seminars en workshops van het Instituut Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie  dit semester, zie Research Seminars and Workshops Spring 2016.  

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie