Universiteit Leiden

nl en

Kunst en Cultuur

Practicum Musicae-concert maart

Datum
donderdag 31 maart 2016
Tijd
Serie
PM-concerten
Locatie
Lokhorstkerk
Pieterskerkstraat 1
2311 SV Leiden

Tijdens het aanstaande voorjaarsconcert op donderdag 31 maart zullen maar liefst negen verschillende componisten door wel tien enthousiaste musici van Practicum Musicae ten gehore worden gebracht. Delen uit het wohltemperierte Klavier van Bach, liederen van Gabriel Fauré, delen uit een Suite van Hotteterre voor blokfluit met een viola da gamba als basso continuo instrument maar ook Beau Soir voor viool en piano van Debussy zullen daarbij klinken.

Het wordt een kleurrijk muzikaal voorjaar voor Practicum Musicae. De uitvoerenden zijn studenten van de Universiteit Leiden die een minor aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag volgen. Studenten die een passie hebben voor zowel kunst als wetenschap.

Van harte welkom bij het voorjaarsconcert van Practicum Musicae

Toegang vrij

Uitvoerenden:

Ivo Bles, cello
André van Delft, piano
Hieke van Hoogdalem, viola da gamba
Pauline Jansen, viool
Josefina Koloski, piano
Friederike Pank, piano
Karel Sleurink, piano
Mara Smeele, blokfluit
Hanneke Verkaart, zang
Anna Vlot, zang

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.