Festival

Leids Onderwijs Festival 2016

30 maart 2016

Tijdens het Leids Onderwijsfestival kunnen professionals van Leidse onderwijs- & educatie instellingen bij elkaar kijken, delen en leren van elkaars expertise. Leiden heeft een rijk aanbod aan onderwijs- en kennisinstituten.

Leiden is een onderwijsstad, van oudsher rijk aan kennis. Op verzoek van het Leidse onderwijs vieren we op woensdag 30 maart a.s. onze gezamenlijke kennis en kunde. Het Leids Onderwijs Festival (LOF) is een parade van uiteenlopende expertise. Van basisschool tot universiteit gaan de deuren open voor een uniek kijkje in de keuken van de ander. Met als doel om kennis te delen en te vermenigvuldigen. Zodat het Leidse onderwijs nog rijker wordt.

Het middagprogramma start om 13 uur en duurt tot een uur of 17. Het is een kleurrijk geheel aan workshops, presentaties, demonstraties, speurtochten en mini-colleges. Jij bepaalt zelf, vooraf, zoals het hoort op een festival, waar jij naartoe wilt. Op www.lof2016.nl maak jij jouw persoonlijke keuzes. Zodat jij jouw eigen route kan volgen, op de fiets, door de stad.

Voor medewerkers en studenten van de Universiteit Leiden is de deadline voor inschrijving met enkele dagen verlengd t/m 17 maaret.