Universiteit Leiden

nl en

Debat

Kom naar de Dag van de Denktanks!

Datum
woensdag 9 maart 2016
Tijd
Locatie
Provinciehuis Zuid-Holland
Zuid Hollandplein 1
2596 AW Den Haag

De tijd van problematiseren en analysen is voorbij. Het is tijd voor actie, oplossingen en doorbraken. Dat is het motto van de tweede Dag van de Denktanks op 9 maart in Den Haag. Gerenommeerde en  innovatieve denktanks werken samen met jou aan maatschappelijke op het gebied van open data, maatschappelijk ondernemerschap, decentralisaties, het sociale domein. Daarnaast zal een speciale samengestelde denktank oplossingen ontwikkelen voor de vluchtelingen problematiek.

Klaar met problemen en klaar voor oplossingen? Kom naar de Dag Van De Denktanks.

Lees hier meer over de Dag van de Denktanks.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.