Universiteit Leiden

nl en

Cursus

Het maken en gebruiken van videoclips in het onderwijs

Datum
dinsdag 22 maart 2016 - dinsdag 5 april 2016
Locatie
Willem Einthoven
Kolffpad 1
2333 BN Leiden
Zaal
A2.03

Het ICLON biedt een nieuwe training aan: het maken en gebruiken van videoclips in het onderwijs. Het gebruik van video vormt in toenemende  mate een essentieel onderdeel van face-to-face  en ‘blended learning’ onderwijs. In deze cursus leert u heel praktisch op welke wijze video uw onderwijs kan verrijken, zowel door verstandig gebruik te maken van bestaand materiaal als wel door het maken van uw eigen video-opnames.

Voor docenten aan de Universiteit Leiden en het LUMC is deze training kosteloos.

De voertaal is Engels.

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie