Lezing

Ambassadeur Oekraïne vervangt burgemeester Kiev tijdens bijeenkomst Faculteit Governance and Global Affairs

• Olexander Horin
23 maart 2016
Schouwburgstraat
Schouwburgstraat 2
2511 VA Den Haag
Auditorium, A0.06

Op woensdag 23 maart van 11.00 tot 12.00 uur is niet Vitali Klitschko, de burgemeester van Kiev, te gast bij de Faculteit Governance and Global Affairs, maar de ambassadeur van Oekraïne. Klitschko moet verstek laten gaan vanwege de situatie in Brussel.

Hij deelt graag zijn visie op ons referendum en gaat in op de huidige politieke situatie in Oekraïne.

Een unieke kans voor alle studenten om in gesprek te gaan met een voorstaande diplomaat uit een land dat zo nadrukkelijk in de belangstelling staat.

Aanmelden kan heel gemakkelijk. Stuur je aanmelding naar pepijn.zaagman@denhaag.nl. Er zijn maximaal 220 plaatsen.

10.30-11.00 uur       Registratie

11.00-11.20  uur      Speech door ambassadeur Olexander Horin