Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Symposium 'Sterven op verzoek: Euthanasie en het zelfbeschikkingsrecht'

Datum
vrijdag 18 maart 2016
Tijd
Aart Hendriks

Euthanasie en hulp bij zelfdoding houdt al jaren de gemoederen in Nederland bezig. Op dit symposium georganiseerd door JFV Grotius staat de volgende vraag centraal: 'Wat is de reikweidte van het zelfbeschikkingsrecht ten aanzien van vrijwillige levensbeeïndiging?'

Aart Hendriks, hoogleraar Gezondheidsrecht en juridisch adviseur bij de KNMG, en Tineke Cleiren, hoogleraar straf(proces)recht, zullen als spreker optreden tijdens dit symposium.

Tineke Cleiren

Het symposium is voor iedereen toegankelijk. Leden van Grotius kunnen zich hieronder aanmelden. Bent u geen lid, dan kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar jfvgrotius.intern@law.leidenuniv.nl met daarin uw naam. Let op: het aantal beschikbare plaatsen is nog maar beperkt.

 

 

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.