Festival

Stadsgehoorzaal
Breestraat 60
2311CS Leiden

Tijdens het lustrumjaar verandert het jaarlijkse Bètagala eenmalig in het Science Gala. De hele Science community komt samen op een spetterend feestje in de Stadsgehoorzaal in Leiden. Hans Dulfer Dance Band, medewerkers en studenten samen op de dansvloer, het belooft een gezellige avond te worden.

Kaartverkoop

De kaarten zijn online te verkrijgen voor €15,- per stuk (partners zijn ook uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn). Dit is inclusief drie consumptiemunten en een welkomstdrankje. Tijdens het feest worden er munten verkocht à €2,- (alleen met PIN)

Black tie with a touch of orange

Officieel draagt men tijdens een gala black tie, maar dit is niet verplicht. Een feestelijke jurk voor de dames en een overhemd en pantalon voor de mannen voldoen. Maar vergeet de oranje accenten in je outfit niet!

Maak je outfit compleet met een oranje vlinderdas en steun het lustrum goede doel. De vlinderdasjes kosten €7,50 per stuk en van dit bedrag gaat €2,50 naar Stichting voor vluchtelingenstudenten UAF. De vlinderdas is te koop via de kaartverkoop.

Toch graag een rokkostuum aanschaffen?

Kledingwinkel Gents biedt speciaal voor het gala rokkostuums tegen een gereduceerd tarief aan studenten en medewerkers. Op woensdag 20 januari is er een pasdag georganiseerd door studievereniging Aesculapius. De pasdag is van 16:00 – 18:00 uur in de Science Club.

Artiesten Science Gala

• Hans Dulfer Dance Band
    Muzikale  duizendpoot Hans Dulfer draait al jaren mee in de muziekscene en heeft een perfecte tijdloze mix weten te maken van jazz, pop en dance. Hij laat horen dat jazz niet alleen voor ouderen is, maar ook een jonger publiek aanspreekt.
    Dulfer is met zijn tijd meegegaan en heeft een vooruitstrevende band om zich heen geformeerd. Menigeen zal verrast zijn door de muziek die de band ten gehore brengt. Bekende jazzklassiekers worden in een nieuw jasje gestoken en ook moderne nummers uit de dance scene schuwt de band niet. De musici zijn uitstekend op elkaar ingespeeld en de thema’s vloeien moeiteloos in elkaar over.
  • Viervoorhalfjazz
    Livejazz voor elke gelegenheid.
  • Leiden Science DJ
  • Surprise Act