Studievoorlichting

Schouwburgstraat
Schouwburgstraat 2
2511 VA Den Haag

Wil je een keer dieper op de stof in gaan die bij Bestuurskunde wordt behandeld? Kom dan naar Proefstuderen op de faculteit Governance & Global Affairs.

Op zaterdag 13 februari volg je tijdens Proefstuderen een algemene presentatie over de opleiding, volg je twee interactieve colleges en sluit je de dag af met een tentamen. Bij het Proefstuderen Plus-programma volg je deze colleges ook, maar kun je al twee dagen van te voren starten met een nadere kennismaking met de studie. De studievereniging B.I.L. organiseert speciaal voor jou een programma met excursies, een feest en een introductie met de stad Den Haag en het studentenleven. Tijdens deze twee dagen slaap je 2 nachten bij een student Bestuurskunde: op deze manier zie je meteen hoe het is om op jezelf te wonen en leer je ouderejaars kennen, die je alles kunnen vertellen over de studie Bestuurskunde, de stad Den Haag en de studievereniging.

Lees meer en meld je aan