Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Lezing Piet Hein Donner, vice-president Raad van State

  • Piet Hein Donner
Datum
donderdag 4 februari 2016
Tijd
Zaal
Lorentzzaal

Donderdag 4 februari aanstaande verzorgt Piet Hein Donner een lezing aan de Leidse Rechtenfaculteit. De heer Donner is momenteel vice-president van de Raad van State en bekleedt de Cleveringa-leerstoel van Universiteit Leiden. In het verleden was hij onder meer tien jaar minister.

Onder de titel: '' De Raad van State, het rechtsstatelijk geweten van de regering?!" zal de hoogleraar spreken over de werkzaamheden van het Hoge College van Staat. U bent van harte uitgenodigd de lezing bij te wonen. 4 februari aanstaande 16.00-17:00 uur , Lorentzzaal van de Leidse rechtenfaculteit, Steenschuur 25.


Aanmelding voor 1 februari a.s. via  staatsenbestuursrecht@law.leidenuniv.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.