Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit

Joanne van der Leun spreekt tijdens dies natalis

Datum
zaterdag 13 februari 2016
Tijd
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden

De Universiteit Leiden viert op zaterdag 13 februari 2016 haar 441e dies natalis met haar alumni. Tijdens deze feestelijke dag worden er lezingen gegeven over actuele onderwerpen door wetenschappers van de Universiteit leiden. 

Een van de sprekers is Joanne van der Leun, hoogleraar Criminologie. Zij zal spreken over migratie en mensenhandel (lees meer). Ook zal er volop gelegenheid zijn uw medestudenten van toen te ontmoeten.

Programma en aanmelden

U bent vanaf 12.30 uur welkom in het Kamerlingh Onnes Gebouw. Het programma en overige informatie kunt u vinden op www.LUF.nl/dies2016 en in het alumnimagazine Leidraad. U kunt zich direct aanmelden via www.LUF.nl/aanmelden2016.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.