Alumni-activiteit

Ewine van Dishoeck spreekt tijdens dies natalis

13 februari 2016
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden

De Universiteit Leiden viert op zaterdag 13 februari 2016 haar 441e dies natalis met haar alumni. Tijdens deze feestelijke dag worden er lezingen gegeven over actuele onderwerpen door wetenschappers van de Universiteit leiden.

Een van de sprekers is Ewine van Dishoeck, hoogleraar Astrofysica. Zij zal spreken over de inzichten die de landing van een satelliet op een komeet eind 2014 de wetenschap inmiddels heeft opgeleverd (lees meer). Ook zal er volop gelegenheid zijn uw medestudenten van toen te ontmoeten.

Programma en aanmelden

U bent vanaf 12.30 uur welkom in het Kamerlingh Onnes Gebouw. Het programma en overige informatie kunt u vinden op www.LUF.nl/dies2016 en in het alumnimagazine Leidraad. U kunt zich direct aanmelden via www.LUF.nl/aanmelden2016.