Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit

Dr. Antoinette van Laarhoven: 'Jeuk zit óók tussen de oren'

Datum
zaterdag 13 februari 2016
Tijd
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden

Antoinette van Laarhoven, onderzoeker aan het Instituut Psychologie (Gezondheids-, Medische Neuropsychologie) ontving een Veni-subsidie voor een project over aandacht voor jeuk. Ze zoekt naar een manier om jeuk te negeren. Op zaterdag 13 februari 2016 doet ze in haar lezing uit de doeken hoe ze dat wil doen, tijdens de dies voor alumni
14.00 - 15.00 uur
15.30 - 16.30 uur

U bent vanaf 12.30 uur welkom in het Kamerlingh Onnes Gebouw.

Overige informatie

Het programma kunt u vinden op www.LUF.nl/dies2016
En in het alumnimagazine Leidraad 
U kunt zich direct aanmelden via www.LUF.nl/aanmelden2016.

De Veni maakt deel uit van de Vernieuwingsimpuls van NWO. Dit financieringsinstrument biedt wetenschappers in verschillende stadia van hun carrière een mogelijkheid tot financiering. Wetenschappers die tot maximaal 3 jaar geleden zijn gepromoveerd kunnen een aanvraag voor een Veni-subsidie doen. De Veni-subsidie bedraagt maximaal €250.000. 

Antoinette van Laarhoven kreeg in 2015 een Veni voor haar onderzoek naar  jeuk.

Twee Veni-subsidies voor Leidse psychologen

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.