Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Science Café Leiden: Darwins peepshow

Datum
dinsdag 12 januari 2016
Tijd
Locatie
Scheltema
Marktsteeg 1
Leiden

Science Café Leiden

Geïnteresseerd in wetenschap in de breedste zin des woords? Zin om meer te weten te komen en in discussie te gaan over controversiële onderwerpen in de wetenschap? Onder het genot van een drankje en in een gezellige, informele sfeer? Dan is het Science Café Leiden iets voor jou. In een Science Café kom je alles te weten over een onderwerp uiteenlopend van ‘kernenergie’ tot ‘de nieuwe spelling’. Nadat één of meerdere wetenschappers over het onderwerp hebben verteld, is er tijd om vragen te stellen en mee te discussiëren. Met live muziek of een uitgesproken column, altijd gezellig, informeel en gratis toegankelijk.

Darwins Peepshow

Ontmoet prof. Menno Schilthuizen, onderzoeker bij het Naturalis
Waar zitten de grootste verschillen tussen diersoorten? In hun geslachtsorganen! De evolutiebioloog Menno Schilthuizen zal ons de veelvormigheid van de edele delen van allerlei dieren tonen, en het belang voor de evolutie van die diversiteit toelichten.

Meer informatie en aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.