Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Wat biedt video in het onderwijs van de toekomst?

Datum
dinsdag 15 december 2015
Tijd

SURFacademy organiseert op dinsdag 15 december 2015 in samenwerking met de SIG Media & Education het seminar 'Wat biedt video in het onderwijs van de toekomst?'. Aan de hand van een beeld van het onderwijs van de toekomst praat u tijdens deze bijeenkomst over nieuwe onderwijstoepassingen voor video.

Inhoud 

Webcolleges, kennisclips, videoconferencing: deze blended learning tools zijn bij de meeste hogeronderwijsinstellingen wel bekend. Vandaag verbreden we de scope. Wat komt de komende tijd op ons af? 4K lijkt alweer achterhaald, maar waar liggen de beperkingen en de kansen? Biedt virtual reality kansen voor het onderwijs? Overbrugt SightDeck afstanden die tot dusver niet geslecht konden worden?

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.