Universiteit Leiden

nl en

Kunst en Cultuur

Repertoire for a Swedish Bassoon Virtuoso: Approaching early nineteenth-century works composed for Frans Preumayr with an original Grenser & Wiesner bassoon

Datum
maandag 7 december 2015
Tijd
Locatie
Waalse Kerk
Breestraat 62
2311 CS Leiden

Lecture-recital waarin de uitkomsten van het onderzoeksproject van docARTES-kandidate Donna Agrell, "Repertoire for a Swedish Bassoon Virtuoso. Approaching early nineteenth-century works composed for Frans Preumayr with an original Grenser & Wiesner bassoon" worden gepresenteerd.

Tijdens het lecture-recital zal Donna Agrell een demonstratie op haar instrument en een samenvatting van haar onderzoeksuitkomsten geven aan de hand van fragmenten uit Du Puy's  Concerto in C minor en Crusell's  Concertino. Vervolgens zullen de eerste vier delen van Beethoven's  Septett in Es Dur, opus 20 ten gehore worden gebracht. 

Donna Agrell (fagot), Franc Polman (viool), Yoshika Moria (altviool), Jan Insinger (cello), Robert Franenberg (contrabas), Kayo Nishida (klarinet) en Teunis van der Zwart (hoorn).

Het concert is vrij toegankelijk.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.