Universiteit Leiden

nl en

Studievoorlichting

Proefstuderen

Datum
vrijdag 17 april 2015
Tijd
Locatie
Gorlaeus Gebouw
Einsteinweg 55
2333 CC Leiden

Tijdens het Proefstuderen ervaar je de opleiding(en) en locatie(s) en maak je kennis met de docenten en studenten. De dag begint om 09.15 uur met de ontvangst en een algemene presentatie over studeren aan de faculteit.

Daarna starten de opleidingsprogramma's. Gedurende de dag kun je bij één of twee opleidingen een uitgebreid programma volgen. Een programma bestaat meestal uit een proefcollege en/of een practicum en een presentatie over de opleiding.

Tussen 12.30-13.15 uur is er een lunch verzorgd door de faculteit. Je luncht samen met studenten en docenten van de opleiding.

Proefstuderen Wiskunde en Natuurwetenschappen

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.